Blog,  livet,  medialnorge,  medialrådgiver,  spådom,  synsk,  synskmedium,  tarotkort,  tarotnorge

Vi som jobber her

Vi som jobber her er en godt sammensveiset gjeng. Selv om vi ikke er under samme tak, så støtter vi hverandre, hjelper hverandre og er venner. Vi som jobber her kommer fra mange ulike land og med ulike gaver og bruker ulike verktøy. Språk er alltid spennende, selv om alle forstår alle språk er det noen ganger godt å prate med noen som prater ens eget språk.

Jeg er som dere vet norsk, men bor i Sverige. Jeg har bodd her mange år så jeg prater svensk og norsk. Fordelen med å være norsk er at en har lett for å forstå dansk også.

Har du vært inne på hjemmesidene våre har du kanskje sett at vi har flagg ved siden av presentasjonene. Det er for at du lett skal se hvor vi er fra og hvile språk vi som jobber her prater. Jeg prater jo med folk fra både Danmark, Norge og Sverige og er uendelig glad i dere alle.

Vårt indre universum

Jeg tror det er naturlig at en blir det for vi deler jo mange ting når vi prater sammen. Dere deler av dere om private ting med meg og jeg forteller dere om livet mitt. Vi som jobber her har nok på mange måter lett for å prate med folk. men du skulle bli overrasket over hvor mange som egentlig ikke er veldig sosiale og mange er ensomme.

Det er naturlig da en som medium også er veldig opptatt av sitt eget indre liv, utforske det universum vi alle har inne i oss, Vi som jobber her tar dette på alvor. Mange trenger mye alenetid, og det er mange som syns det er vanskelig og omgås med folk som meg, når de selv ikke har “gavene”.

Jeg er sikker på at vi som jobber her ikke går og er åpne hele tiden, vi stenger av i perioder. Hadde vi ikke gjort det, så tror jeg vi hadde blitt slitne. Jeg hadde i allefall det.

Tilbake til språk. Jeg har en god stund vært den eneste norske her, men nå har det kommet to norske til, så ta en tur innom sidene våre og les litt om de 🙂

Så, nå er vi flere som prater norsk her og klart det gjør at en kan ha litt ironi og norsk humor som andre kanskje ikke helt forstår.

Ta deg en tur innom sidene og les litt om alle vi som jobber her. Det er en fantastisk gjeng som jeg er uendelig glad for å ha i livet mitt <3

Klem Jannike