Blog,  livet,  medialrådgiver,  tarotnorge

Valentines dag!

Kjærlighet er noe som skal vises hver dag, dette har blitt en patetisk kjøpefest hvor en skal vise verden sin lykke. Kjærlighet er personlig og det skal vises i handling og ord hver dag, ikke samles opp til en dag som dette.

Dager som er viktige for meg er : Forlovelsesdagen, da en gav sitt ja. Gifter en seg så er det en viktig dag en feirer. IKKE nødvendigvis med gaver, men god mat og bare nyte hverandre. Fødelsesdager og jul – men jeg er fortsatt ikke glad i gavekaoset.

Gaver kan en gi hele året, men en kan bruke dagene sammen og til ettertanke. Minne seg selv om at hverdagen er den egentlige alle hjerters dagen eller valentinsdagen hele året, hvert år. MEN jeg respekterer de som ønsker å feire den og gratulerer de med dagen, håper den blir som du ønsker og drømmer om.

Men jeg gratulerer også de av oss som ikke feirer den, fordi som sagt – hverdagen er de viktige dagene, og dager en bruker til ettertanke. Men husk kjærlighet er ikke bare til partneren, det er familie, venner og dyr – det er noe vi skal vise og gi alt som lever inkl. kloden vi lever og bor på.

Vis respekt, lojalitet og elsk 365 dager i året – hvert år – hele livet ❤