Blog,  bøker,  demoner,  dikt,  drømmetydning,  healing,  heks,  hvitmagi,  livet,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  musikk,  noenåpratemed,  orakelkort,  spådame,  spådom,  spøkelser,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips,  wicca

Trening

Trening er bra for kropp og sjel. Til og med vi mediale legger bort tarotkortene og kommer oss ut i skogen eller på treningssenter. I disse coronatider så blir det hjemmetrening her er noen tips til deg.

Pilates

Pilates er en form for styrketrening i rolig tempo som handler om å bygge den indre støttemuskulaturen. Pilates har en positiv effekt på økt bevegelighet, bedre kroppskontroll og holdning samt styrke med hovedvekt på kjernemuskulatur. Det rolige tempoet gjør at det passer for alle. Enten du trenger gire ned eller trene kroppen skånsomt. Dette er en fin måte å forebygge og å ta vare på rygg og generelt systemet ditt. Jo mer du gjør det, jo tyngre vil du oppleve at det er. Du skal alltid avslutte med avspenning.

Yogalates

Yogalates er en kombinasjon av yoga og pilates. Det er en fin miks som holder kroppen din både bevegelig og sterk. Fra yoga, med solhilsener, samt stående posisjoner og balanseøvelser, som blandes med øvelser fra pilates som styrker kjernemuskulatur. Yogalates gir en god trening for hele kroppen og avsluttes med litt avspenning

Stretching/ Stretching & Avspenning

Mobilitetstrening som er tilpasset alle. Passer både for deg som ønsker å bedre din bevegelighet i hverdagen, og for deg som ønsker å bedre styrketreningen ved økt mobilitet. Rolig tempo med behagelig musikk.

Rolig Yoga

Rolig Yoga er en rolig og meditativ yogatime. Du jobber med alt fra rolige bevegelser til helt dype og lange strekker. Eksempel på rolig yoga er Yin Yoga der vi går inn i posisjoner sittende og liggende som kan vare i opptil 6 minutter. Dype og lange strekker styrker og skaper sirkulasjon i bindevev, dyp muskulatur, ledd og ligamenter. Yin Yoga er utviklet fra Taoismen og Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM) der du finner læren om meridiansystemet og ideen om Yin og Yang.

Dette er trening du kan gjøre på treningssenter, eller du finner øvelsene på youtube. Ring meg og vi kan prate litt om hva som er rett trening for deg. Vi er alle ulike og det som er perfekt for din mann eller venninne er kanskje helt feil for deg. Ring meg og jeg skal hjelpe deg!

Klem Jannike