Blog,  dikt,  drømmetydning,  Engler,  healing,  heks,  hvitmagi,  livet,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  musikk,  noenåpratemed,  orakelkort,  spådame,  spådom,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips

Tid til deg selv

Det å ta tid til seg selv er noe mange av oss ikke er flinke til. Vi stresser i hverdagen, vi stresser til og med når vi skal slappe av og tenker at nå skal jeg ha tid til meg selv.

Jeg er slik og jeg vet at mange andre er slik også. En tenker at NÅ skal jeg slappe av litt og så begynner tankene å male på som en liten monster maskin. Det en trenger pause fra blir bare sterkere og sterkere og en får urolige følelser og kanskje angst følelser til og med.

Det ser så fint ut i aviser og blader dette med å ta tid til deg selv. En ser flotte bilder av folk som mediterer, sitter med tekoppen og pledd, ser ut av vinduet og bare er.

Joda jeg vil også ha det slik, men det er ikke lett. Noen ganger er stillheten et problem for meg, og det hører jeg en del kunder fortelle om også.

Jeg har ofte på musikk i bakgrunnen og det hjelper meg å slappe av slik at jeg faktiskt får tid til meg selv.

Tid til deg selv er noe en ofte må jobbe litt med, men det er mulig. Det kan være fem minutter med fred, fem timer eller en dag. Vi er ulike og med ulike behov.

Klem Jannike.