Blog,  drømmetydning,  medialnorge,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge

Synske personer

Det finnes mange synske personer rundt om, noen få ganger i livet har jeg møtt synske personer som ikke vet at de er det.

Det er en ting med synske personer som vet at de er synske personer, men når jeg har ramlet over mennesker som er synske og ikke vet at de er synske personer så blir jeg veldig betatt. Det høres kanskje merkelig ut, men det at noen er synske og alltid har vært det og ikke forstår det selv er fasinerende.

Det er ikke så veldig lenge siden dette skjedde, jeg var på besøk hos et familiemedlem og så var hennes venninne der og vi kom inn på temaet synske personer.

Jeg sa at ja, jo jeg er synsk og arbeider med dette. Hun stilte hundre spørsmål om saken, og jeg føle bare med hele mitt jeg at denne jenta burde ikke spørre så mye om synske personer for hun er synsk som et lite skogstroll.

Jeg spurte henne noen litt forkledde spørsmål og hun begynte å åpne seg og pratet. Jeg spurte henne om hun ikke visste at hun selv var synsk?

Hun ser på meg med de der store grønne øynene og sa: Jeg trodde alle visste slike ting, så jeg har aldri tenkt på det.

Jeg tror det er flere der ute som er slik, kanskje DU er det uten at du faktisk vet det fordi det er nå normalt og en del av deg?

Klem Jannike