Blog,  bøker,  demoner,  dikt,  drømmetydning,  healing,  heks,  hvitmagi,  livet,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  musikk,  noenåpratemed,  orakelkort,  spådame,  spådom,  spøkelser,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips,  wicca

Spøkelser på film

Ja, det finnes ånder, spøkelser og andre ting som ilmindustrien bruker og det står skrevet så uendelig mye tull at en blir helt matt som spådame.

Når noen ikke helt klarer å ’komme seg over det’ eller ’gå videre’, det er da et spøkelse blir til. Mange tror at de bare er ute etter hevn, ute for å lage ugagn og masse trøbbel , andre ganger har de bare noe ugjort. De aller fleste er her for å ta vare på oss som er igjen, det kan være noen vi elsker på andre siden som vil være hos oss og passe på oss.

Det er flere spøkelser vi finner, et av dem er lakenspøkelset – en hvit skikkelse med store, runde og sorte øyne. De er ofte hevngjerrige og onde, men det finnes også unntak, som Kasper, det snille spøkelset. (Jeg tror mer på Kasper enn lakengjengen..hehe )

Et spøkelse har flere ganger blitt forklart som sjeler, som har mislyktes å gå over på den andre siden. Disse gjengangerne dukker opp i flere filmer og har i mange år nå blitt brukt som skremselselement. Du får ikke LOV å tro på alt det tramset, det er bare tull og tøys. Men jeg innrømmer jeg koser meg med spøkelsesfilmer. Noen bra er: The Others (Jeg ELSKER denne filmen og sett den mange ganger), Poltergeist, Ghost Ship og Den Sjette Sansen.

Jeg vil du skal huske: Spøkelsesfilmer er laget for å skremme, for å tjene penger. Jeg har ennå til å gode å møte et skummelt spøkelse, et og annet forvirret har jeg møtt, men ingen onde eller farlige.

Tror du at du har besøk? ring meg så finner vi fort ut av det!

Klem Jannike.