noenåpratemed,  spådame,  spådom,  spøkelser,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge

Spådamer på nett

Spådamer på nett finnes det en god del av. Jeg er jo en av disse spådamer på nett og jeg er faktisk stolt av det.

En del mener at spådamer, medium osv helst skal bo i en hytte i skogen, eller at en ser for seg en vakker campinvogn på et marked. Dagen spådamer på nett, er jo spådamer i 2021.Teknologien går sin gang, og det gjør vi også. Det er ikke så vanskelig å forstå at spådamer på nettet virker.

Alt er energier og vi mennesker har usynlige bånd. En trenger ikke være i samme rom for å se og kunne gi en spådom. Det føles mer som en kobler seg på den andres energi, og det går like bra i telefonen. En av mine kunder var litt morsom her. Hun sa: ”Spådamer på nett, er det som en egen klubb det kanskje. Vi er på nettet og vi flyr etter deg!” Så lo hun så hun holdt på å knekke sammen. Selve utsagnet var kanskje ikke så morsomt, men jeg sa for meg det hele i hodet hehe.

Det er både gode og dårlige spådamer på nett. Så mitt tips er at du alltid skal skrive en kommentar på spådamens side om hun var bra eller ikke, du skal lese kundeomtalene også.

For meg er det viktig å være seriøs, det er aldri hyggelig med rottne egg i samlingen, og de eggene vil vi helst ha bort!

Klem fra din spådame på nett! 😉

Jannike.