Blog,  orakelkort,  spådame,  spådom,  spøkelser,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips

Spå i kort

Det er så uendelig mange som tror at er en klarsynt eller spådame så skal en spå i kort. Det er riktig at mange av oss bruker ulike kort, men jeg har faktisk møtt spådamer som ikke kan spå i kort.

Det er faktisk sant. Jeg gikk til en dame for noen år siden og hun skulle spå i kort. Det gikk IKKE bra, det var ene merkelige saken etter en andre, men må si jeg faktisk koset meg litt også, jeg sa ingenting om at jeg selv kan spå i kort 🙂

Det er mange ulike kort en kan bruke, mange bruker tarotkort, noen orakel kort av ulike former, og noen bruker vanlige spillekort. Jeg personlig tror på tarotkort og jeg føler selv når jeg bruker kort så er det som en nøkkel til svar og bilder.

Jeg tror vel at de fleste spådamer og spåmenn bruker en kombinasjon når de spår. Hva som er rett og feil er umulig å si for jeg tror ikke at det finnes noen fasit. Det å ha disse gavene gjør at en bruker ulike verktøy, det viktige er det du som kunde sitter igjen med etterpå, at en skal få klare tydelige og ærlige svar.

Jeg lovet meg selv etter mitt grusomme besøk at INGEN jeg prater med skal føle det på den måten etter at de har snakket med meg.

Det er mange her hos oss som er virkelig gode til å spå i kort, både tarot og orakelkort av ulike former. Jeg syns mange av kortene er vakre å se på og utrolig treffsikre!

Klem fra meg!

oraclecard, tarotdeck, Board Game, Romance