Blog

Spå fremtiden

Det er det mange av oss ønsker når vi ringer en spålinje, spå fremtiden. Få svar om hva som ligger og venter der framme. Spå fremtiden er spennende og noe som gir oss et lys i mørket som livet kan være.

Spå framtiden er noe vi alle liker å få gjort. Spå framtiden både innen kjærlighet, økonomi og jobb. Spå fremtiden er for meg som en lykt som viser veien på de kronglete veiene livet kan være. Spå fremtiden er jo ikke alltid noen som er hugget i stein.

Som medium og klarsynt må jeg si at det å spå fremtiden er noe jeg liker å gjøre, svare på spørsmål. Men folk må huske at å spå fremtiden ikke alltid er lett med tanke på tid.

Jeg bruker å spå fremtiden og syns at første to årene er lettere å plassere i tid enn det som kommer senere. En må huske det er mange faktorer som spiller inn, din frie vilje, andres frie vilje og ting som kan dukke opp lenger fram på grunn av dette.

Noen ganger føler jeg at tiden er som vann, den beveger seg og noen ganger raser den avsted som en elv om våren, mens andra ganger ligger tiden der som et stille vann på fjellet og solen speiler seg i det.

Spå i fremtiden er noe jeg gjør og jeg liker også at andre spår min fremtid! ALLE trenger vi svar innimellom 🙂