Blog,  livet,  medialnorge,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  noenåpratemed,  tarot,  tarotkort

Si noe pent til deg selv hver dag

Vi har så lett for å tenke negative tanker om oss selv, si negative ting til oss selv, enten bevisst eller ubevist. Derfor skal du bestemme deg for å si noe pent til deg selv hver dag!

Vi gjør det alle som en, tenker negative tanker, kjefter på oss selv og leter etter feil. Derfor er det viktig at en er bevist sine egne tanker og hva en sier til seg selv. Vi prøver å være hyggelige mot andre og kanskje er det på tide at vi er det mot oss selv også?

Jeg tror at det å prate med seg selv er viktig. Jeg jobber mye alene og jeg tar meg selv i å prate med meg selv, både stille innvendig og høyt.

Det gjør vi alle, enten vi tenker på det eller ikke.

Så jeg syns at du skal si noe pent til deg selv hver dag, ikke bare angående utseendet, men også om dine egenskaper. Kanskje du er flink til å skrive, rydde, lage mat, ta valg – det kan være hva som helst!

Det kan være at du syns det føles ubehagelig og rart å si ting høyt, så da kan du starte med å se deg selv i øynene når du står foran speilet på badet og tenke klart og tydelig det du vil si til deg selv!

Jannike