Blog

Seriøse klarsynte

Det er noe vi alle ønsker alle var, seriøse klarsynte. Det er dessverre slik at det er en del som ikke er seriøse klarsynte.

Jeg leser på nettet og i grupper om folk som sier de er seriøse klarsynte, og om mennesker som har blitt lurt av en del påstått seriøse klarsynte.

Det er så vondt å lese fordi jeg kjenner mange seriøse klarsynte som aldri ville lurt noen eller ført mennesker bak lyset.

Seriøse klarsynte er noe alle vi som driver med dette ønsker at ALLE var. Det at en ikke er seriøs slår tilbake på oss alle.

Jeg skjønner ikke at noen har hjerte eller samvittighet til å lure mennesker eller føre de bak lyset. Mennesker som lurer folk som bretter ut sin sjel og sitt hjerte er forferdelig, det skal ikke være slik.

Ingen ringer til en klarsynt om en virkelig ikke ønsker å få ærlige og direkte svar, og en er kanskje i krise eller i en periode av livet der en trenger å får noen ærlige svar. Ikke bare en masse babbel som ikke henger på grep og er mer eller mindre fri fantasi.

Det er en skam for alle at slike mennesker får lov å fortsette. Derfor er det bra at useriøse klarsynte blir outet og at en får høre om de.

Klem Jannike