Blog,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  noenåpratemed,  orakelkort,  spådame,  spådom,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge

Ring en klarsynt

Ja, det er en bra ting skulle en tro. Ring en klarsynt! eller som et spørsmål: Ring en klarsynt? Dette ble både latter og en god samtale da en bekjent av meg var på besøk her om dagen.

Grunnen til at jeg ler litt her er at jeg ikke bruker å prate så mye om meg selv, de som kjenner meg vet at jeg er klarsynt, og de bruker jo spørre meg om ting. Men her om dagen fikk jeg en god latter. En bekjent var her og skulle drikke kaffe. Jeg fant ikke en nøkkel og letet rundt her så skriker det fra kjøkkenet: Ring en klarsynt! Da får du hjelp vet du!

Jeg gikk inn til henne og spurte, sa du ring en klarsynt?

Hun: Ja, ring en klarsynt – da kan du få hjelp til å finne nøkkelen og de kan også hjelpe deg med alt mulig annet.

Jeg smilte inni meg og spurte henne om hun hadde prøvd å ringe en klartsynt noen gang. Hun bekreftet dette og fortalte at hun hadde funnet en side på nettet som het synskoline.no og at hun der hadde ringt til to forskjellige, jeg lo så tårene rant.

Hun ble først litt irritert for hun trodde jeg lo av henne, men da jeg fortalte hvor jeg jobbet så lo hun også godt, før hun sa: Og jeg skriker til deg – RING EN KLARSYNT!

Hun ville vite hvorfor jeg ikke hadde fortalt at jeg var klarsynt, jeg sa at jeg bruker ikke si det for da skal folk ha svar på ting 24/7 og det kan blir slitsomt, greit en gang i blandt, men en del har ikke grenser og da kan jeg bli litt trøtt.

Hun lo og sa at hun skulle ikke mase på meg, men at OM jeg ville legge kort på henne så ville hun bli glad, og la oss si.. jeg sa ja til det 🙂

Klem Jannike.