Blog,  healing,  hvitmagi

Rens auraen din hjemme

Det finnes mange måter du selv kan rense auraen din på selv. Her skal jeg komme med et lite tips som er enkelt og som virker.

Det er en grunn til at du føler deg utrolig uthvilt og med mer energi etter å ha tatt en dusj. Aura renselesesbad er ett rituelt badhvor du bruker salter, eteriske oljer og hellige urter for å rense energifeltet ditt.

Fyll badekaret, tilsett noen dråper eukalyptus- eller lavendelolje og en kopp Himalaya-havsalt. Du kan også legge til sandeltre, salvie eller rose for å forsterke den rensende effekten.

Du starter med å legge deg og slappe helt av i badekaret i minst 10 minutter. Alternativt, hvis du tar en dusj, visualiser at auraen din blir reparert og helbredet ettersom vannet renner nedover kroppen din. Se for deg at negativitet slipper unna kroppen din når vannet begynner å renne ut.

Visualiser også at en guddommelig energi som strømmer gjennom deg mens du renser hele kroppen og forestill deg et hvitt stort lys som omgir deg.

Sørg for å kaste urtene og blomstene etter bruk. Tøm det resterende saltvannet.

Et lite tips om du som meg ikke har badekar – ta en oppfriskende dusj, følge stegene og ta gjerne et fotbad med Himalaya – havsalt.

Det er tankene dine og følelsen av å slappe av som er det viktige her.

Lykke til 🙂

Klem Jannike