Blog,  healing,  hvitmagi,  livet,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  musikk,  noenåpratemed,  orakelkort,  spådame,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort

Pyramider og energi

Pyramider har blitt sett på som en hellig form i mange tusen år. Egypterne trodde at pyramidene representerte solen stråler som kom ned til jorden. Pyramider og energi.

De tre kantene på pyramiden representerer sjelen, kroppen og sinnet. De fire flatene representerer jord, luft, ild og vann. Vibrasjonen fra pyramider påvirker vår aura og våre energier.

Spissen på pyramider gjør at energien konsentreres og basen på pyramiden gir jording. Pyramider og energi hører sammen.

I følge Feng Shui omdanner pyramidene negativ energi til positiv energi. Negativ energi tas opp i bunnen av pyramiden, der blir den gjort om til positiv energi og føres ut gjennom toppen eller spissen av pyramiden.

Det er uendelig mye skrevet om pyramider, både de i Egypt og Sør Amerika. Det er ikke alle som har mulighet til å reise og se på pyramidene der, men en kan ha små pyramider i stein og krystall hjemme og bruke de til å rense og meditere. Tror du at pyramider er magiske og fylt med energi?

Klem Jannike