Blog,  bøker,  dikt,  drømmetydning,  heks,  hvitmagi,  livet,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  musikk,  noenåpratemed,  spådame,  spådom,  spøkelser,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips

Paranormale historier

Jeg må innrømme at jeg elsker paranormale historier, spøkelseshistorier og filmer. Vi spådamer, hekser, medium og mediale liker også å høre om andres erfaringer og historier.

 Lady Catherine Of Dalhousie

Fotokreditt: Roger W. Haworth

Når du besøker Skottland, trenger du ikke engang å forlate hotellet for å være vitne til spøkelser. Hvis du bor i Dalhousie Castle Hotel og Water Spa, kan et godt og gammeldags spøkelse komme på besøk på rommet ditt.

Lady Catherines var en ung kvinne på 16 år som ble holdt fanget mot sin vilje i slottets tårn.

Lady Catherines døde i tårnet, og det er sagt at hennes ånd aldri forlot slottet som ble omgjort til et hotell i 1972.

Lady Catherines spøkelse fører til en ganske aktiv etterliv eller skal vi si spøkerier?. Dette har ført til flere observasjoner gjennom årene.

Hotellet er et populært bryllupssted, og hun har vært kjent for å delta på festligheter og selskaper.

Hun går igjen i slottets tårn og vandrer i korridorer og vises til og med i folks rom. Noen ganger følger hun med på gjestene fra et vindu. Andre ganger kan du finne henne sitte på sengekanten din.

Ifølge øyenvitner kan hennes grå kjole, og den tydelige konturen av henne og lyden av stegene få deg til å tro at hun er levende … det vil si til hun går rett gjennom en låst dør.

Har du opplevd noen paranormale ting? Sett noe som du syns er spennende eller skremmende. Du kan skrive om det i kommentarene her eller vi kan også om det er noe du føler er hjemme prate om det i telefonen.

Det er ofte slik at det kan være mennesker som går igjen etter seg, og de trenger å få sagt det de ønsker før de går over på andre siden.

Klem Jannike.