Blog,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  noenåpratemed,  orakelkort,  spådame,  spådom,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort

Livsmagi i hverdagen

Hverdager har vi mest av og vi mennesker har en tendens til å alltid lete etter lykken, jage etter helgen, ferien eller den og den reisen. Livsmagi i hverdagen er noe mange glemmer og det er kanskje den viktigste magien av alle.

Vi hører om å leve i nuet, ta vare på øyeblikkene og bla bla bla. Det er vel og bra det, men det er ikke alltid så lett når tanker, bekymringer og ansvar kastes på en. En står der og vil helst rømme fra alt, da blir det å se frem til ting viktig, det er bare at når en kommer til helgen, ferien eller hva det er så blir det kanskje ikke helt slik en hadde forventet seg.

Derfor er livsmagi i hverdagen viktig. Hva jeg mener med det? Du, jeg og alle burde ha hverdagsgleder som mål, lage lister over det vi vil ha i livet og fokusere på en og en ting.

Jeg tror på tankens kraft og at en skal manifestere det en ønsker seg mest av alt. Hva har du og jeg mest av? Hverdager og det er da livet er og det er da vi skal leve.

Hva vil du sette øverst på din liste over livsmagi i hverdagen?

Jeg har latter øverst på min, jeg vil le litt hver dag og kjenne at den energien sprer seg i kropp og sinn!

Livsmagi i hverdagen – start nå 😉

Klem Jannike

8 øvelser for manifestasjon for å tiltrekke deg alt du ønsker - Gudinne.no