Blog,  demoner,  drømmetydning,  Engler,  livet,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  noenåpratemed,  orakelkort,  spådame,  spådom,  spøkelser,  synsk,  synskmedium

Komme seg ut av mørket

Det er mange som havner et mørkt sted i livet innimellom. Nå i Covid-19 land har det blitt vanskeligere å komme seg opp og ut. Da en helst skal holde seg unna mennesker. Komme seg ut av mørket er en kamp.

Det er mange grunner til en havner et mørkt sted i livet. Det kan være en mister jobben, sliter med økonomien. Eller at forholdet har tatt slutt.

Det å kjenne på motgang og ensomhet gjør vi alle innimellom. Det å havne dypt nede i et mørke der en ikke orker noen ting, er heldigvis ikke så vanlig. Det er bare at det kan skje oss alle. Ensomhet blir også sterkere i disse koronatider. Det er ikke lett å komme seg ut.

Hvordan skal en komme seg ut av mørket?

Jeg har selv hatt mine runder i mørket. Jeg har lært en ting i livet og det er at reisen ut av mørket starter langt der inne i meg selv. En reise innover. Det kan ta tid og det er en ensom og vond reise ofte.

Jaha tenker du, hva med venner og familie? Jo, det er bra og ha, men jeg mener at en må finne veien i seg selv og bruker mennesker og mål som fyrtårn av lys og som en veiviser for å finne veien ut.

Det er også skremmende å møte sine egne indre demoner og seg selv. Det er skremmende at en er utslitt av å gjøre småting som en før ikke tenkte på. Det å sette seg mål en kan klare er viktig, det er viktig å være ærlig mot seg selv.

Har du vært eller er der på den vonde plassen i livet som er mørk? Eller har du vært der?

Hvordan kom du deg opp og ut igjen i livet og hverdagen?

Klem Jannike