Blog,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge

Klarsynte i Norge

Klarsynte i Norge, det er nok en del av de, og det er bra at det har blitt mer stuerent å være klarsynt.

Før var det ikke så mange Klarsynte i Norge som en viste om, det var Snåsamannen og de en kunne se på åndenes makt og andre tv programmer. Det har heldigvis blitt slik at folk ikke lenger trenger å gjemme gavene sine og lar være å fortelle om de.

Klarsynte i Norge har som resten av verden gjemt seg litt bort, en vil ikke fortelle om det en ser eller de gavene en har fordi en er redd at folk skal tro en er gal eller le av en. Det er derfor bra at det med tv programmer har blitt mer normalisert. Det er flere som er åpne og prater.

Det er mer vanlig med tarotkort, englekort og andre spåverktøy enn det var før, folk har pendler, krystaller og de utforsker den siden av seg selv. Det er flere spådamer og medium som er ute av skapet for å bruke et slikt utrykk og det gjør at det er lettere å finne mennesker som kan se og som kan spå.

En skal uansett være litt forsiktig slik at en finner noen som er seriøse og til å stole på. Lese kundeomtaler, følge med i forum osv. På den måten få en sikkerhet som en kanskje ikke alltid føler at en har.

Derfor liker jeg å jobbe her, det er trygt, seriøst og ekte!

Klem Jannike.