Blog,  demoner,  drømmetydning,  Engler,  healing,  livet,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  musikk,  noenåpratemed,  orakelkort,  spådame,  spådom,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips

Kjærlighetens berg og dalbaner

Det er ikke det forhold på denne jord som ikke har sine opp og nedturer, det finnes de som sier at DE aldri har problemer eller aldrig krangler. Da tenker jeg mitt… Kjærlighetens berg og dalbane er en tur vi alle tar.

Alle relasjoner har sine gode og mindre gode perioder, grunnen er ganske så enkel i teorien, selv om det i praksis kan være vanskelig. Grunnen er enkel for vi er alle individer og har våre egne meninger, følelser og et indre liv. Det å være helt enig med et annet mennesker kan en aldri være, det ville være unaturlig.

En kan være enig om hovedlinjene i livet, men en dag er kanskje du i dårlig humør, sovet lite eller er stresset og andre ganger er det partneren din.

Det er lov og det er viktig for vi lærer mye om hverandre når vi møter på små og store utfordringer i livet. Det betyr i min bok at en er i et godt forhold når en kan ta en krangel og være uenige.

Det er MÅTEN en er det på som sier om forholdet er godt eller dårlig. Kjærlighetens berg og dalbane kaller jeg det, for det er også kjærlighet det å være uenig!

Klem Jannike