Blog,  dikt,  drømmetydning,  Kjærlighetssorg,  livet,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  spådame,  spådom,  spøkelser,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips,  wicca

Kjærlighet

Kjærlighet er noe vi alle vil ha i livet, og mange tror det er “et forhold” eller kjærlighet til barn, dyrene, naturen osv. Det er jeg enig i, det er også kjærlighet.

Men den største og viktigste kjærligheten i livet bør være til deg selv. Ja, elske deg selv! Det høres kanskje ego ut, men det er viktig.

Setter ikke du av tid til deg, er glad i deg selv og elsker deg selv, hvordan kan du da ha kjærlighet for andre mennesker eller dyr? Da blir det et avhengighets forhold i mine øyne. Du skal gi total frihet når du elsker, og ha tryggheten i at den andre er der og gjør det sammen.

Skulle den andre gå så ville det gjøre vondt for oss som elsker oss selv også, men vi ville forstå at det var en grunn.

Dette er vanskelig å prate om og skrive om fordi det er så uendelig mange myter om dette. Men om en starter i det små. Tenk på 10 egenskaper du har som du elsker, og lag listen lenger og lenger og TRO på det du sier til deg selv!

Klem fra Jannike