Blog,  bøker,  demoner,  dikt,  drømmetydning,  Engler,  healing,  heks,  hvitmagi,  livet,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  musikk,  noenåpratemed,  spådame,  spådom,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips

Hverdagskampen

Det er et ord som vi burde bruke mer alle som en. Hverdagskampen. Vi prater om hverdager, utfordringer og har hundre ord på alt. Jeg liker ordet hverdagskamp og bruker det ofte i spåsamtaler når jeg prater med klienter.

Hvorfor tenker du nå? Hva i alle dager er det hun mener med hverdagskampen. Hverdager skal jo väre rutiner, utfordringer, kos og hverdagsglede. Ja, det er også en del av det.

Hverdagskampen er når livet ikke blir som en har tenkt seg. Det kan väre ökonomiskeproblemer, jobbproblemer, sykdom, forhold som ikke fungerer, skilsmisser alle de negative tingene vi helst ikke vil tenke på.

Jeg har mött min del i livet og det vet jeg at mange av dere også har. Jeg får höre historier som får en til å ville gråte av medfölelse. Og hjertet mitt er alltid med når jeg prater med noen.

Hverdagskampen er i mine öyne det DU og jeg gjör når noe blir vanskelig. Vi tar opp kampen, finner lösninger, ser på fremtiden når ting endrer seg og jeg hjelper deg å finne verktöy du skal bruke i kampen du står i.

Vi er alle vinnere, selv om vi har dager vi ikke föler det slik.

Ta kontakt med meg og vi skal finne de svarene du trenger og jeg skal gi deg de verktöyene du trenger for å ta opp DIN hverdagskamp!

Som du vet bruker jeg å väre mest inne på kvelden, men jeg er her når du sender meg en pip eller ber kundeservice få tak på meg.

Jeg er her for DEG når du trenger en våpendrager og en spådame som vet hvordan du skal ta tak i ting!

Klem Jannike