Blog,  bøker,  demoner,  dikt,  drømmetydning,  healing,  heks,  hvitmagi,  livet,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  musikk,  noenåpratemed,  orakelkort,  spådame,  spådom,  spøkelser,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips,  wicca

HVERDAGSGLEDE

Det er noe vi alle ønsker oss og leter etter. Det behøver ikke være HELE dagen, bare noen minutter. Spådom og det å bli spådd kan være en hverdagsglede og det kan hjelpe deg å finne veien du skal gå for å finne gleden.

  • Å gå ut med søpla en mørk desemberkveld og oppdage at det snør store, hvite, lydløse filler som pakker verden inn i vatt. Da kan jeg bli stående ute og bare lytte til stillheten mens kulda biter i nesa.

  • Å slukke lysene for kvelden og se at ungene sover trygt i sengene sine. Selv om de er så store at de har vokst meg over hodet, smelter mammahjertet. I søvnen har ansiktene deres myknet og alle linjer og uttrykk er glattet ut. De ser like uskyldige ut som da de var nyfødte.
  • Å komme hjem fra sydenferie og drikke et glass iskaldt vann rett fra springen.
  • Å pakke meg inn i en svær varmedress og sitte ute på verandaen i februar. Sola er sterk nok til å varme ansiktet mens kulda bite i ørene. Å lukke øynene og hører at det drypper fra taket, småfuglene kvitrer og ungene leker i nabolaget. I det øyeblikket trenger jeg egentlig ikke så mye mer.
  • Når jeg kan krabbe opp i sofaen og åpne den siste boken til favorittforfatteren min, og vite at jeg har en fantastisk historie i vente.

Bøker får man aldri nok av, jeg har flere hundre, og rundt 30 uleste som venter på å bli lest.

  • Jeg har stort sett jobbet med hodet i studier, jobb og hobby. Da er det veldig tilfredsstillende å kunne jobbe med noe praktisk. Jeg elsker å luke i blomsterbedet. Hendene jobber, tankene flyr og jeg kobler av.
  • En vinterfredag når snøen føyker rundt hushjørnene, alle er trygt hjemme fra skole og jobb, det er fyr på peisen, taco på bordet og vin i glasset. Og helgen ligger ubrukt foran oss.
  • Å sitte foran i båten i skumringen en varm sensommerkveld mens den skjærer seg gjennom blikkstille, oljeblankt vann. Stillheten, vinden i håret og solnedgangen.

Sensommerstillhet

  • Å ha en god samtale med noen man er glad i og finne replikken som gir dem latterkrampe.
  • Å gå en kort tur og oppleve verden med alle sansene. Som når man etter en lang og slitsom dag og en går ut og bare puster.

Dagens tips til deg:

Lag deg en dagbok hvor du skriver ned hva som har gitt deg glede i dag. En gledesbok.

Jeg har det.

Jeg har også mange råd til hvordan du kan inne lys i mørket.

Vi prates snart 🙂

Klem Jannike