Blog,  bøker,  drømmetydning,  Engler,  healing,  heks,  hvitmagi,  Kjærlighetssorg,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  musikk,  noenåpratemed,  orakelkort,  spådame,  spådom,  spøkelser,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips

Helg og tanker

Da var enda en uke gått, og vi har våren foran oss. Før den banker på døren har vi helger, påske og mange tanker. Ensomhet føles også mye sterkere når det er helg eller helligdager, ferier og høytider.

Jeg snakket med en mann i går som jeg ikke klarer å få ut av hodet. Han ringte og han fortalte at kona og han skulle skilles. Han hadde ikke skjønt at de egentlig hadde problemer. Hun hadde møtt en ny mann og alt var “over” som han følte det.

De hadde vært sammen i 14 år og det er ganske lenge. De hadde barn, hus, hytte og felles venner og familie. Eller som han sa: “Vi var vel som alle andre, normal familie”.

Jeg spurte han om han elsket henne ennå, selv etter dette. Han ble helt stille og sa så et klart og tydelig JA!

Jeg tror nemlig at det ikke er over mellom de to, energilinjene følger hverandre framover.

Jeg ba han bruke helgen til å tenke over bare en ting: Elsker jeg henne.

Selv om det blir humper av alvorlig grad i et forhold behøver det ikke bety at det er over. Elsker du noen og det er et håp om at det kan bli bra igjen må du kjempe for det. Terapi, samtaler og åpenhet.

Den du først skal være ærlig mot er deg selv!

Jeg vet at mange ringer meg og gjerne ønsker tilbake eksen, noen ganger så kommer det til å bli bra. Andre ganger er det bare bortkastet tid.

Jeg er direkte og ærlig. Det kan være vondt med sannheten om den ikke er slik en selv ønsker den skal være.

God helg 🙂

Klem Jannike