Blog,  heks,  hvitmagi,  Kjærlighetssorg,  noenåpratemed,  spådame,  spådom,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips

“FRYSE MAGI” til hjemmebruk.

Sladrer noen om deg og ødelegger livet ditt? Har du en eks som ikke gir seg eller noen andre som gjør livet ditt vanskelig? Noen ganger er det enkle metoder som skal til, og denne gangen bruker vi fryseren til denne enkle magien. Denne metoden har blitt brukt av hoodoo conjurers i århundrer og brukes enn i dag fordi det faktisk fungerer.

Denne metoden fungerer for å “fryse” andres prat eller det de gjør imot deg, og som all annen magi skal en ikke ta lett på dette.
Her kommer fremgangsmåten:

  1. Velg beholderen/boksen

Velg en boks eller et formål som symboliserer det du ønsker å stoppe. Personlig liker jeg små fryseposer eller små plastbokser.

  1. Forbered symbolet for den du vil stoppe

Velg her enten et bilde, en ting personen har rørt eller du kan skrivet navnet på en lapp.

Legg så alt i boksen du har valgt, det er viktig at det er tett slik at det virker.

  1. Legg til et forsterkende middel

Fyll nå beholderen med et forsterkende middel. For å virkelig surne ordene som kommer ut av munnen på noen, bruk eddik. For å få noens sårende og ondskapsfulle ord til å smake vondt bruk eddik, eller saltvann. Her er det bare å bruke fantasien. Sterk pepper brenner bra i munnen.

Ikke bruk alkohol eller olje fordi de ikke fryser til is.

  1. Forsegle og fryse

Den beste måten å forsegle beholderen – enten det er en krukke eller en grønnsak – er å dryppe svart stearinvoks på lokket eller åpningen. Mens du drypper stearinvoks, fokuser på flammen og visualiserer det du vil oppnå.
Du kan også pakke det inn i folie, men da må du vende den blanke siden innover slik det negative går innover og ikke utover og skader deg eller andre.

Til slutt plasserer du pakken i fryseren og ser venter på at magien skal virke.


Når du ser at dette virker, så kan du kaste det i søpla, da denne personen troligvis ikke fortjener mer av din energi. Du kan også grave det ned eller som noen jeg kjenner har det i fryseren “for alltid”, personlig syns jeg det siste er unødvendig.

En forsterkende måte er å la det tine opp, fryse inn igjen og gjenta noen ganger for å forsterke virkningen.

Det hender folk starter igjen med sine baktalelser og skit, men da gjør du det om igjen.

OM dette virker – ja, det virker 🙂

Klem Jannike