Blog,  bøker,  dikt,  drømmetydning,  Engler,  healing,  heks,  hvitmagi,  livet,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  spådame,  spådom,  spøkelser,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge

Engler, paranormalt og spådom

Det er en salig blanding her inne på bloggen, men det er vel fordi alt henger sammen. Jeg som medium ønsker å spre alle spennende opplevelser, erfaringer og ting jeg kommer over og dele det med deg.

En engel i Narvik

I 1970 ventet et ungt par sitt første barn. De bodde i et toetasjes hus i Narvik. Foreldrene til den vordende far bodde i andre etasje og de selv i første.

10. juni, to dager før fødselen våknet ektemannen midt på natta. Da fikk han se noe som han senere aldri glemmer. Han trodde han var blitt helt tøven av det han fikk øye på. Nede ved fotenden av senga der kona lå, var det en engel. På en eller annen måte så han en engel. Den rørte litt på seg – så det var ikke tvil om at den levde. Hele sekvensen varte bare i to-tre sekunder. En kort stund var engelen blant dem. Mens dette stod på, var han helt forfjamset – ute av stand til å foreta seg noe.

I ettertid har mannen tenkt på hvordan engelen så ut. Når man plutselig ser en engel og blir tatt på senga både i bokstavelig og overført betydning, er det ikke så mye man får med seg. I tillegg til den korte tiden, blir inntrykket så overveldende. Men det han kunne si i ettertid, var at engleskik-kelsen hadde lyst, krøllete hår. Når det gjaldt høyden på engelen, er han mer usikker, men han antar at den var rundt en 50-60 cm. Det virket som om det var ei jente selv om det ikke kom så altfor klart fram. Han klarte ikke å se om den hadde vinger. Han tror engelen så mot dem begge, men det kan han ikke helt sikkert si noe om da han var så forfjamset.

Når det gjelder tidspunktet da han våknet, kunne det ha vært et sted mellom tre og fem på natta. Han hadde ikke noe helt konkret oppfattelse av tidspunkt annet enn at han følte på seg at dette måtte være midt på natta.

Foreldrene til mannen hadde soverom rett ovenfor dem. Samme natt had-de mora til mannen hørt barneskrik. Hun sa ikke eksakt når det var. Hun hadde bare hørt det. Hun tok det som et dårlig tegn. Hun fortalte ikke om dette til det unge paret før en stund etterpå. Hun ville ikke skake dem opp de få dagene før fødselen.

Det ble et dødfødt barn. Dette ble fastslått av en lege på sykehuset 12. juni. Det ble stadfestet at ungen var død. Ungen var ennå i magen på dette tidspunkt.

Sagnet «En engel i Narvik» er hentet fra sagnboka «Glødende mørketids-land» av Roald Larsen. Arktisk Forlag 2014

Dette er en trist historie, men den viser også at det er noe mer mellom himmel og jord.

Tror du på engler eller et liv etter dette?

Klem Jannike