Blog,  bøker,  demoner,  dikt,  drømmetydning,  Engler,  healing,  heks,  hvitmagi,  Kjærlighetssorg,  livet,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  musikk,  noenåpratemed,  orakelkort,  spådame,  spøkelser,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips

Energi skaper energi

Energi skaper energi, det er noe vi alle har hørt og noen av oss vet stemmer. Det er ikke lett å starte når en er utslitt og føler at lufta har gått helt ut av en. Jeg vet, jeg har vært der mer enn en gang i livet.

Jeg leser av dere jeg prater med ved å se på energier og det andre jeg får inn. Det er mange som har en veldig tung energi og ingen gledesenergier fordi hverdagen og livet er for stort og mørkt.

Det kan være relasjonsproblemer, uro, angst for penger og økonomien. Det er vanskelig å skru av hjernen og en kjemper mot vindmøller i perioder.

Jeg er menneske selv om jeg spådame, synsk eller hva du ønsker å kalle meg. Men jeg har funnet ut at energi skaper energi.

Fokuser på negativ energi og du drar til deg mer negativ energi.

Det samme med glede og positiv energi.

Jeg sier ikke at dette er lett, så start i det lille. Musikk er for meg medisin og danser rundt her med hunden eller katten innimellom og det gjør at jeg får mer gledes energier og jeg føler at de små minuttene det innimellom kan være gir meg nytt påfyll av litt positiv energi!

Prøv og se!

Klem Jannike