Blog,  bøker,  demoner,  dikt,  drømmetydning,  Engler,  healing,  heks,  hvitmagi,  Kjærlighetssorg,  livet,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  musikk,  noenåpratemed,  orakelkort,  spådame,  spådom,  spøkelser,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips,  wicca

Drømmedagbok og dagdrømmer

Drømmer er noe vi alle har både dagdrømmer og de vi har om natten når vi sover. Det jeg tenker på nå er faktisk dagdrømmene dine! Ja, det er faktisk en viktig del av det å leve, dagdrømmer er viktig og derfor mener jeg at vi alle burde ha en drømmedagbok for dagdrømmer.

Ja, jeg vet dette høres merkelig ut. Det er egetlig utrolig enkelt, viktig og noe som gjør at du kan få det DU drømmer om i dine dagdrømmer.

Alle dagdrømmer vi eller skal vi si ønsker oss ting som vi ikke har. Det kan være alt fra en kjæreste, et bedre forhold, bli i bedre form, finne en ny jobb, få mer penger.

Det å sette seg ned og skrive ned de tingene en ønsker seg i livet og skrive det på en måte som det allerede har skjedd er bra. For da gir du liv til dine ønsker og du får sendt energiene dine ut fra kroppen. Du formulerer tankene på papiret og du sender signaler ut til universum.

Dette er noe de fleste av oss mediale gjør, men ikke alle bruker drømmedagbok.

OM du har lyst til å lære hvordan og hvorfor jeg syns dette er viktig for deg, så si fra neste gang vi prater så skal jeg hjelpe deg!

Klem Jannike.

Bærbare, Bok, Lær, Skinn Cover, Journal, Planner