Blog,  Engler,  medialnorge,  medialrådgiver,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  orakelkort,  spådame,  spådom,  spøkelser,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge

Å leve sammen med et klarsynt medium

Det er mange som lurer på hvordan det er å leve sammen med et klarsynt medium. Hvordan det er å ha en livspartner som er medial og spådame eller spåmann. Det er mange myter der ute.

Min mann fikk ofte det spørsmålet fra venner og familie. Hvordan er det å leve sammen med et klarsynt medium? Det er mange som tror at vi kan se alt, leser tanker og har stein kontroll på den andre. At en ikke får ha noe privat eller hemmelig. At vi omtrent har et radarsyn eller noe som virkelig ser ALT.

Han brukte alltid å le det bort med et: “Hun er ikke helt Harry Potter takk og lov”. Sannhet er at i starten av vårt forhold var han usikker på mine gaver og han trodde faktisk jeg kunne lese hans tanker.

Saken er at ja jeg kan se det meste og koble meg på, men det er noe som heter respekt for den andre og for meg ville det vært etisk feil. Dessuten er jeg ikke koblet opp hele tiden.

Så jeg tror at det å leve sammen med et klarsynt medium er ganske så lett, for vi er som andre mennesker bare at vi kanskje er litt mer åpne, jeg som menneske bryr meg ikke om hva andre sier om meg og jeg er nok glad i min egen tid og trives i eget selskap.

Jeg tror at mannen min ofte følte seg litt alene fordi jeg var i min verden – og jeg har hørt flere som har fortalt om det samme, at deres partner er som meg.

Det krever sin mann eller kvinne uansett forhold – det viktigste er at en prater sammen som i alle andre forhold.

Klem Jannike