Blog,  bøker,  demoner,  dikt,  drømmetydning,  healing,  heks,  hvitmagi,  livet,  magi,  medialnorge,  medialrådgiver,  Meditasjon,  medium,  mediumnorge,  minetanker,  musikk,  noenåpratemed,  orakelkort,  spådame,  spådom,  spøkelser,  synsk,  synskmedium,  tarot,  tarotkort,  tarotnorge,  tips,  wicca

2021 et år for tro og håp

For meg er dette året en mulighet til å håpe og tro at alt det vi som samfunn og enkeltmennesker har gått igjennom skal gi resultater og at det er tro og håp som endelig får svar og vi får bedre dager.

Alle vanskelige ting blir ikke borte bare fordi vi er inne i ett nytt år. Vi vil ha de samme problemene, samme utfordringene, men vi har tro og håp fordi det er noe nytt her, muligheten til en ny start og håp om bedre dager.

Det er alltid sorg, motganger og bekymringer i livet. Derfor er jeg takknemlig for å kunne være med på å hjelpe mennesker, prate med mennekser og spå, gi råd og lytte til det du og andre forteller meg.

Veien finner vi sammen, selv om du må gå den alene så kan jeg gi deg lyset du trenger når alt annet føles mørkt eller du trenger konkrete råd og svar på veien.

Du lærer ikke å være sterk
uten å ha opplevd smerte,
Du setter ikke pris på kjærlighet,
før du har hatt et knust hjerte.

Det er vanskelig å lære,
om man aldri gjør noe galt,
Av og til må man prøve og feile,
og ikke få alt fortalt.

Klem Jannike

Morgenandakten 17. mars - Den norske kirke